Over mineralen valt er heel veel te vertellen.

Op onze website richten we ons daar minder op. Facebook gebruiken we het meest om gezellig nieuws over onze oude aarde te berichtten.

Uiteraard doe we dat ook op onze verenigingsavonden die nu weer opgestart zijn.

De pandemie heeft heel veel gedaan in de wereld en voor ons betekende dat dat wij op de negenennegentigste beurs bleven steken. 

Want als we willen praten over mineralen en fossielen dan is er niets mooiers dan een beurs waar de verzamelaar en geïnteresseerde elkaar ontmoeten. Dat weten we uit de praktijk van de afgelopen negenennegentig keer.

Alle facetten van de wereld van slijpen, determineren, eigen vondsten en alles wat er verder mee samenhangt is wat zo een dag voorbij komt, en uiteraard de vrienden en kennissen die elkaar ontmoeten.

Ontmoeten is wel iets wat we de afgelopen twee jaar niet hebben kunnen doen.,En wat ook voor deze november een handicap was op het moment van de organisatie van de beurs. 

Ingeschat werd dat het net zou kunnen maar voor de organisatie technisch ook weer niet. 

Vooral de beperkte ruimte en de blijvende onzekerheid op dat moment van het wel of niet versoepelen en het mogelijk ook weer terugdraaien ervan deed het bestuur besluiten te kiezen voor de veilige datum van maart 2022 als haalbaar geachte datum voor de honderdste beurs.

Facebook gebruiken we vooral voor het delen van mooie foto s en informatie.

Slijpen, zilversmeden, determineren doen we weer in ons geodroom aan het slagveld op de woensdagen. En onze club avonden gewoon in Develstein.

We hebben nog wel veel contact met iedereen maar we willen jullie toch echt graag met zijn allen ontmoeten, lekker ontspannen op de mineralenbeurs.

Heb je nog vragen of wil je nog mineralenboeken, kopen of lenen, dan kan dat. 

Vragen hierover en over het geodroom kan je gewoon stellen aan Bernhard Hollestelle of andere leden van het bestuur.

Adressen staan gepubliceerd maar vindt je ook terug in onze eigen uitgave.

Wil je zelf nog een foto geplaatst hebben of leuke informatie kwijt meldt dat dan gewoon per mail aan Chris of Gerko. Bellen mag ook of via Facebook messenger of gewoon door een bericht te plaatsen.

Wij blijven net als jullie enthousiast rond onze hobby met interesse bezig 

Tot horen of ziens maar zeker tot op de beurs 2022