De honderdste mineralenbeurs van Geode in Zwijndrecht wordt ook getroffen door de verregaande maatregelen rondom het corona virus.

Natuurlijk hield het bestuur de ontwikkelingen rondom het corona virus goed in de gaten maar hield vanuit een positieve grondhouding een goed vertrouwen in het kunnen doorgaan van de beurs.

Er werd al veelvuldig gesproken met bevoegd gezag en na de persconferentie van de regering komt alles in een stroomversnelling.

Dat betekent dat onze gewone clubavond ook niet doorgaat en dat we de beurs voorlopig op 23 mei gepland hebben als vervanging van de 21 e.

Alle bijeenkomsten onder de 100 personen gaan niet door of als mensen uit risico gebieden komen. Het Geodroom kan dus feitelijk wel gebruikt worden zolang mensen die daar komen geen verkoudheid of andere bekende verschijnselen hebben.

Voorlopig blijven we vanuit het bestuur de boel positief tegemoet treden en gaan er van uit dat we na een quarantaine periode het gewone leven weer opgepakt wordt en we de honderdste beurs gaan vieren.

Tot die tijd houden we contact via internet en alle mogelijkheden die daarbij horen. Geodisten zijn altijd creatief en oplossingsgericht.