Over de website wordt wel eens een vraag gesteld, leven jullie nog? Nou zeker wel is de opmerking. Wij zijn net als fossielen en edelstenen. Je graaft ze op, je polijst ze omdat ze gewoon aanwezig zijn.

Facebook is een medium waar wij dagelijks actief zijn in ons verhaal want er vaklt enorm veel te vertellen en te laten zien als het om onze hobby gaat.

Natuurlijk ook veel te leren en dat zie je wel als je wat verder kijkt naar onze activiteiten. Determineren, slijpen, zilversmeden onze maandelijkse bijeenkomsten met lezingen genoeg te doen dus.

Leden krijgen daarover informatie in het clubblad . Het ontmoeten is wel de kracht van neen club en dat merken wij ook wel aan de beurs hoe aanstekelijk dat werkt.

Twee beurzen staan ook weer gepland dit jaar op de derde zaterdag in maart en november, de 18e.

We m,erken hoe de corona periode een verandering teweeg heeft gebracht in hoe we omgaan met beursbezoek en de avonden  maar we merken ook de neiuwe energie van mesne die op facebook ons volgen en daar in ons verhaal meekijken naar de informatie en fotoś die daar wereldwijd gedeeld worden.

De website blijft een basis van simple informatie waar facebook een dynamieler medium is.

Toch herkennen we de vraag van de verschillende mensen wel als het om info gaat.

Toch zeggen we kom langs bij onze vele activiteiten, Determineren met Kees Hovig superleuk, slijpen of gevorderd facetteren een pracht belevenis en zilversmeden een opstap om je zelf of andweeren te sieren.

De wereld is oud maar onze hobby nlijft jong.


Meer weten neem contact op via mail of messenger